meevaren

Wil je mee?

deesendesannes-124

Dees en de Sannes, oktober 2014

Stuur een mailtje naar ggaaff@texel.com. Zorg ervoor dat ik een aantal basisgegevens van je weet:
je naam;
je e-mailadres
je mobiele telefoonnummer en
of je van plan bent om al vrijdagavond naar Texel te komen.

Ik houd per tocht bij met wie ik afspraken gemaakt heb. Als er meer dan twee van die meldingen bij een tocht staan weet je dat de boot vol is.

Als vergoeding voor de onkosten vraag ik 35 euro per weekend en 70 euro per etappe van mijn zomertocht. Die bedragen dekken de kosten voor eten en drinken, gas, benzine en water. Vrijwillige bijdragen voor het onderhoud van het schip zijn ook welkom.

De beschrijvingen van de tochten worden later voorzien van grappige anecdotes, sterke verhalen en foto’s. Op die manier ontstaat een echt scheepslog. Misschien dat ik de tochten vanaf 1999 ook nog eens ga invoeren.

6 reacties op “meevaren”
 1. Hoi Gerbrand,

  Dank voor je snelle reactie. Ik probeer ook nog een motormaat van me te motiveren anders kom ik alleen een of 2 weekendjes met je varen, leuk!

  Je hoort spoedig van me.

  Groet,

  Johannes

 2. Hoi, ik zag je oproep op het Zeilersforum. Misschien is het leuk om deze oproep eens te herhalen op het platbodemforum, daar zitten de liefhebbers van dit soort klassieke jachten. Leuk initiatief 🙂

  Groeten,

  Fred

 3. Hoi, dit kan wel eens mijn kans zijn om voor het eerst met begeleiding het wad te verkennen. Mijn eigen nienke 1 wil ik komende zomer in Lauwersoog leggen met het oog op wadzeilen maar mijn eerste keer wil ik graag mee met een ervaren schipper
  eindig ik met een vraag: ik woon in twente en voor de bereikbaarheid vraag ik me af of er ook iets te combineren valt met een friese haven. Ik wil graag een dagje of een weekend mee.

  • Beste Rien,
   Ik vaar, met uitzondering van de etappes van de zomertocht, altijd vanuit Oudeschild. Maar zo ver is dat niet in vergelijking met een friese haven. Dus graag aangeven met welke tocht je mee wilt, dan schrijf ik je in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.